Spring naar content

Binnen dit project hebben we wederom een belangrijke stap gezet in onze missie om de agrarische sector duurzamer te maken. Recentelijk hebben we een gespecialiseerde locatie in gebruik genomen die een baanbrekende rol speelt in de optimalisatie van de groenteteelt. Op deze locatie wordt dierlijke mest omgezet in een hoogwaardige grondstof voor het bemesten van groentepercelen.

De nieuwe faciliteit weerspiegelt de kernwaarden van dit project: innovatie, duurzaamheid en een circulaire visie op landbouw. Door dierlijke mest om te zetten in een nuttige grondstof voor de groenteteelt, verminderen we de afhankelijkheid van kunstmest en verhogen we tegelijkertijd de bodemkwaliteit. Dit project gaat dus verder dan louter recycling; het is een stap in de richting van een duurzaam ecosysteem waarin elk element zijn plaats en functie heeft.

Het uiteindelijke doel van deze onderneming is niets minder dan een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we denken over landbouw, grondstoffen en duurzaamheid. Bij binnen dit project geloven we stellig dat creatieve en duurzame oplossingen zoals deze ons dichter bij een toekomst brengen waar landbouw en duurzaamheid naadloos op elkaar aansluiten.De nieuwe faciliteit bij Lindenhols.